4voeterkes

Hallo

Mijn naam is Jennifer Perreman

Ik ben de trotse eigenares van trimsalon "4voeterkes". Mijn partner en ik hebben samen 1 zoontje Thibault . Onze familie is compleet met onze 4 honden : 3 Duitse herders langharige - Nelson – Tess – Ortance en onze poedel Jessy . Ook hebben we daarnaast nog 2 Paarden : Harold: Amerikaanse draver en Guapo : Andalousier.

Mijn passie voor dieren zat er al als kind in, mijn vrije momenten bracht ik door in een manege. Dit is me ook bijgebleven, mijn paarden rond ons huis was een droom, dank zij mijn handige partner werd het hoe ik het graag wou en zag , als ik opsta staan ze voor mijn raam…Honden hebben we altijd gehad bij ons ouderlijke thuis, zowel kleine als grote. Als ik wat ouder werd kwamen de kribbels in mij op, om mijn honden op te leiden als werkhonden. Mijn eerst hond was namelijk ook een duitse herder Aross, prachtige hond, maar helaas veel te snel heengegaan door gezondheidsproblemen (lever). Die kribbels hebben me dus helemaal niet los gelaten, door gebrek aan tijd kan ik helaas niet meer met mijn duitse herders naar hondenschool gaan, maar luisteren doen ze wel, aangezien we er elke dag ermee bezig zijn. … Ook in de toekomst zullen we gaan kweken met onze duitse teefjes, we willen 100% goeie (karakter) en gezonde honden aanbieden.

Na 13jaar in de voedingsector als administratief bediende te hebben gewerkt heb ik de stoute schoenen aangetrokken om van mijn passie met dieren zijn, mijn beroep te gaan maken en ben ik de opleiding tot hondentoiletteerster gaan volgen. Tijdens mijn opleiding heb ik 2 stageplaatsen gedaan, op beide plaatsen heel leerzaam waren. Ik moet hen hiervoor heel erg bedanken.

Trimsalon "4Voeterkes” In Onze Lieve Vrouw Lombeek

Op 1/12/2015 heb we de deuren geopend van ons eigen trimsalon "4Voeterkes” In Onze Lieve Vrouw Lombeek, Geraardsbergsestraat 3.

Naast mijn diploma's zal ik mij altijd via specialisatiecursussen en vakdagen op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied en blijven inzetten. Heel belangrijk voor ons is het welzijn van de dieren. We zullen er alles aan doen om het verblijf van uw trouwe viervoeter in trimsalon "4voeterkes" een zo prettig mogelijke ervaring te laten zijn, zodat uw hond altijd met een kwispelende staart het salon buiten gaat maar zeker ook weer in wilt komen, want daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

We werk absoluut niet op tijd. We zijn liever 2,5 uur bezig met uw hond waardoor uw hond het verblijf in ons trimsalon als prettig ervaart dan dat ik uw hond persé binnen 1,5 uur af moet hebben. Ook hierbij staat voor ons het welzijn van uw hond voorop.

Hopelijk zien we jullie heel snel in ons trimsalon "4voeterkes."! Jennifer & Robby

Trimsalon Roosdaal Toilettage