4voet

TRIMSALON Roosdaal

Gratis puppygewenning

Maak een afspraak

logo 4voeterkes
Trimsalon Roosdaal Toilettage

Gratis puppygewenning

Als trotse eigenaar van een puppy moet er met alles rekening gehouden worden , ook de vachtverzorging is van groot belang! Borstel uw viervoeter regelmatig. Begin er zo vroeg mogelijk aan. Op deze manier accepteert u pup het borstelen gemakkelijker.
Neem daarbij ruim de tijd en laat u niet omkopen met zijn/haar gejammer of gebijt in de borstel. Puppy’s weten snel hoe ze u moeten inpalmen om niet geborsteld te moeten worden. Maak er een vast ritueel van om u pup te borstelen met steeds een beloning achteraf ! Alle begin is moeilijk, daarom help ik u graag. Hier kan elke hond tot 4 maanden genieten van één GRATIS puppy-gewenning. De hond krijgt geen volledige behandeling maar wordt vroeg gesocialiseerd met de geuren, geluiden en alle gebruiken in een trimsalon. Een goed gesocialiseerde hond zal minder angstig en veel aangenamer zijn. Bij de puppy-gewenning wordt het hondje in bad geplaatst en maken we de pootjes nat. Hij wordt eens vastgezet op tafel terwijl we hem voorzichtig doorkammen. Nu de pup in het salon is zetten we de droger en de tondeuse eens op zonder er echt gebruik van te maken. We kijken de oortjes en de tandjes na.
De puppy-gewenning zorgt ervoor dat de trimster later gemakkelijker haar werk kan doen maar vooral dat uw hond het aangenaam vindt om naar het trimsalon te komen. Verdere geef ik u nog graag tal van tips mee. Deze vroege gewenning zorgt voor minder stress in de toekomst voor u en de pup.